Dr. Katrien Smets

Dokter Katrien Smets is dermatologe voor jong en oud en werkt zowel in haar privépraktijk te Hove als in GZA Ziekenhuizen.

Biografie

Dokter Katrien Smets studeerde af als arts in 2002. Zij specialiseerde zich tussen 2002 en 2007 tot neurologe en werkte nadien als specialiste in epilepsie in academische setting. Ze behaalde haar doctoraat binnen het domein van neurogenetica in 2016.

Begin 2019 behaalde zij met vrucht haar tweede specialisatietitel, ditmaal in het domein van de dermatologie. Zij volgde haar opleiding tot dermatologe in het Universitair Ziekenhuis van Antwerpen, UZA bij Professor Lambert Julien en volgde een dermatologisch fellowship in het Ichilov Hospital, Tel Aviv, Israel bij Professor Sprecher Eli.

In april 2019 startte dokter Smets Katrien als dermatologe haar eigen privéactiviteit Dermatologie Hove in Consultatiecentrum Hove. Daarnaast werkt ze halftijds binnen de dienst dermatologie van GasthuiszustersAntwerpen, GZA. Deze gemengde beroepsactiviteit is de ideale combinatie om een optimale zorg te kunnen waarborgen voor haar patiënten.

Zij volgt op regelmatige basis bijscholingen in binnen – en buitenland. Zij is geaccrediteerd, zij is niet geconventioneerd. Zij is lid van de Belgische Beroepsvereniging voor Dermatologie en Venereologie, BBDV en van de European Academy of Dermatology and Venerology, EADV.

Dokter Katrien Smets